KORONA

Tältä sivulta saat ajantasaisen tiedon Taidekeskus Salmelan koronatoimenpiteistä ja -järjestelyistä. Valmistaudumme täysipainoiseen ja turvalliseen kulttuurikesään. Voit kysyä tarkempia tietoja myös sähköpostitse osoitteesta info@taidekeskussalmela.fi tai puhelimitse numerosta 050 3388 114.

Salmelan kesät 2020 ja 2021 toteutettiin poikkeusjärjestelyin ja osin supistetusti. Sekä näyttelyt että konsertit sujuivat terveysturvallisuuden kannalta hyvin. Järjestämme myös kesän 2022 tapahtumat terveysturvallisesti ja viranomaisohjeiden puitteissa. Mikäli konsertteja joudutaan perumaan koronatilanteen vuoksi, tarjoamme lipun ostaneille täysimääräisen hyvityksen. Mahdollisuuksien mukaan tarjolla on vaihtoehtoisesti myös ostetun lipun vaihtaminen toisen tapahtuman tai uuden konserttipäivän lippuun.

Puistonäyttämön konsertit järjestetään ulkotiloissa, ja 1300 hengen katsomo mahdollistaa isojenkin tapahtumien turvallisen järjestämisen joustavasti myös lyhyellä varoitusajalla. Kirkkokonsertit täyttävät loppuunmyytynäkin alle puolet Mäntyharjun suuren puukirkon istumapaikkakapasiteetista.

Ilmoitamme tarkemmat tiedot konserttien ja näyttelyiden järjestelyistä lähempänä kesää. Tervetuloa turvalliseen ja monipuoliseen Salmelaan 2022!

Vieritä ylös