SALMELAN TAIDENÄYTTELYT

Taidekeskus Salmelassa esitellään vuosittain teoskokoelmia suomalaisen nykytaiteen konkareilta sekä nuorilta lupauksilta.

Näyttelyalue koostuu Salmelan päärakennuksesta sekä Domanderin näyttelyalueesta, johon kuuluvat apteekki- ja postitalo, palvelijan asunto sekä piharakennukset, joissa sijaitsee myös Nina Ternon teoskokoelma. Teoksia on esillä myös Ravintola Kesäheinässä, huvimaja Höijerissä sekä maisema- ja veistospuistossa.

Näyttelyliput:
Peruslippu: 14 €
opiskelija, varusmies 10 €
lapsi, alle 16 v 5 €
lapsi, alle 7 v veloituksetta
ryhmälippu (min. 20 henkilöä) 13 €
kausikortti 22 € (kortti on henkilökohtainen ja oikeuttaa koko kesän sisäänpääsyyn sekä Salmelan, että  Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon näyttelyihin)

Näyttelylipun tai kausikortin voi ostaa Salmelan päärakennuksen vastaanotosta tai Domanderin näyttelyalueen Apteekkitalosta.

Kulttuurieduista meillä on käytössä Smartum, ePassi, Tyky, Edenred Virike ja Eazybreak.

YLEISÖOPASTUKSET

AVOIMET YLEISÖOPASTUKSET KESKIVIIKKOISIN (HUOM. VIIKONPÄIVÄ ON VAIHTUNUT)

Kaikille avoin yleisöopastus Salmelan taidenäyttelyissä keskiviikkoisin klo 12.00. Tutustutaan oppaan johdolla syvemmin näyttelyn taiteilijoihin ja teemoihin.

Lähtö Salmelan päärakennuksen vastaanotosta. Opastus sisältyy pääsylipun hintaan. Opastuskieli suomi. Kierroksen kesto 1 1/2-2 h. Ei ryhmille.


Salmelassa nyt

Design: Haaja