RYHMÄMATKAT SALMELAAN

Oletko matkanjärjestäjä tai yrityksen tai ryhmän edustaja? Taidekeskus Salmela on suosittu ja monipuolinen ryhmämatkakohde. Meillä on vankka kokemus ryhmien palvelemisesta ja puitteet isompienkin ryhmien tarpeisiin. Ota yhteyttä toimistoomme info@taidekeskussalmela.fi tai p. 050 3388 114 – luodaan yhdessä ryhmällenne ikimuistoinen kulttuurimatka.

NÄYTTELYINFO RYHMILLE

Avoinna tilauksesta ryhmille jo 16.5.2022 alkaen.

Näyttelyt on avoinna la 11.6. – su 14.8.2022
 joka päivä klo 11-18, myös juhannuksena.

Ravintola Kesäheinän lounas on tarjolla 12-17, kahvila aukeaa jo klo 11.

Näyttelylippu ryhmille á 13 €/ hlö (min. 20 hlö)
Opastus 80 €

Ryhmänjohtaja ja kuljettaja pääsevät näyttelyihin veloituksetta.

Ryhmälle on mahdollista varata myös opastettu näyttelykierros, jonka kesto on noin 1,5-2 h. Suositeltu ryhmäkoko opastetulle kierrokselle on max. 40 henkilöä ja opastuksen hinta on 80 €. Opastukset voidaan järjestää suomeksi tai englanniksi. Tapahtumapäivinä ei järjestetä opastuksia.

Uskon, että kulttuurin syvälle sydämiin ulottuva merkitys korostuu tänä aikana, jota elämme. Kulttuuri yhdistää meitä kaikkia. Taide on voima, joka antaa meille uskoa ja toivoa katsoa tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

Tuomas Hoikkala
Salmelan päärakennus

Taidenäyttelyt sijaitsevat Salmelan päärakennuksessa ja Domanderin näyttelyalueen apteekki- ja postitaloissa, palvelijan asunnossa sekä piharakennuksissa. Teoksia on esillä myös Ravintola Kesäheinässä, huvimaja Höijerissä sekä maisema- ja veistospuistoissa.

Salmelan aluekartta
Ryhmille Kesäheinän aluekartta
Ravintola Kesäheinän aluekartta
Vieritä ylös