RYHMÄMATKAT SALMELAAN

Oletko matkanjärjestäjä tai yrityksen tai ryhmän edustaja? Taidekeskus Salmela on suosittu ja monipuolinen ryhmämatkakohde. Meillä on vankka kokemus ryhmien palvelemisesta ja puitteet isompienkin ryhmien tarpeisiin. Ota yhteyttä toimistoomme info@taidekeskussalmela.fi tai p. 050 3388 114 – luodaan yhdessä ryhmällenne ikimuistoinen kulttuurimatka.

NÄYTTELYINFO RYHMILLE

Avoinna tilauksesta ryhmille jo 15.5. alkaen

Näyttelyt on avoinna la 10.6. – su 13.8.2023
 joka päivä klo 11-18, myös juhannuksena.

Näyttelylippu ryhmille 14 € / hlö (min. 20 hlö)
Opastus 80 €

Ryhmänjohtaja ja kuljettaja pääsevät näyttelyihin veloituksetta (yli kahdenkymmenen hengen ryhmät).

Ryhmälle on mahdollista varata myös opastettu näyttelykierros, jonka kesto on noin 1,5-2 h. Suositeltu ryhmäkoko opastetulle kierrokselle on max. 40 henkilöä ja opastuksen hinta on 80 €. Opastukset voidaan järjestää suomeksi tai englanniksi. Tapahtumapäivinä ei järjestetä opastuksia.

RAVINTOLAPALVELUT RYHMILLE

Ravintola Kesäheinän noutopöytä on tarjolla näyttelykaudella päivittäin klo 12-17, kahvila aukeaa jo klo 11 ja sulkeutuu klo 18.

noutopöytä ryhmille 21 € / hlö (min. 20 hlö)

Tilauksesta järjestämme ryhmille mielellämme myös muita ravintolapalveluja kahvilan aukioloaikojen puitteissa. Voimme räätälöidä teille esimerkiksi kakkukahvit, saapumismaljat tai yksityisen ruokailun — ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ryhmänjohtaja ja kuljettaja käyttävät ravintolapalveluita veloituksetta (yli kahdenkymmenen hengen ryhmät).

Uskon, että kulttuurin syvälle sydämiin ulottuva merkitys korostuu tänä aikana, jota elämme. Kulttuuri yhdistää meitä kaikkia. Taide on voima, joka antaa meille uskoa ja toivoa katsoa tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

Salmelan päärakennus

Taidenäyttelyt sijaitsevat Salmelan päärakennuksessa ja Domanderin näyttelyalueen apteekki- ja postitaloissa, palvelijan asunnossa sekä piharakennuksissa. Teoksia on esillä myös Ravintola Kesäheinässä, huvimaja Höijerissä sekä maisema- ja veistospuistoissa.

Salmelan aluekartta
Ryhmille Kesäheinän aluekartta
Ravintola Kesäheinän aluekartta
Scroll to Top