Loading Events

« Kaikki tapahtumat

Arto Pajun sävellyskonsertti 1.7.2021 klo 18.00, Salmela Festival Orhcestra, Ville Rusanen, Mikael Konttinen, Hanna Hoikkala, Kimmo Leppälä, Pauli Leppälä ja Jesse Viinikangas

heinäkuu 1 @ 18:00 - 20:00

€12, €50
Trumpetisti Arto Paju

Heinäkuun avaa Salmelan kaikkien aikojen suurin sinfoniakonsertti kun Salmela Festival Orchestra esiintyy Puistonäyttämöllä. Salmelan kapellimestari, trumpetisti Arto Paju on säveltänyt Viipuri-aiheista oopperaa, jonka ensiesitys on kesällä 2022 Salmelan Puistonäyttämöllä. Jo nyt kesällä 2021 saamme kuulla kappaleita tästä tositapahtumiin perustuvasta musiikkiteoksesta. Solisteiksi saapuvat Ville Rusanen, Mikael Konttinen sekä Hanna Hoikkala.

Arto Paju on toiminut keväästä 2019 lähtien Taidekeskus Salmelan kapellimestarina. Hänellä on mittava kokemus trumpetistina mm. Helsingin Poliisisoittokunnasta, Kouvolan kaupunginorkesterista ja Kouvolan varuskuntasoittokunnasta. Viimeiset 10 vuotta Arto Paju on keskittynyt pääasiassa sovitus- ja sävellystyöhön. Hän vastaa useimpien Salmelan konserttien sovituksista ja harjoituttaa ja johtaa myös  Salmela House Bandia ja Festival Orchestraa.

Baritoni Ville Rusanen on syntynyt 1977 Kuopiossa ja valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi. Hänen laulunopettajinaan ovat toimineet Pertti Rusanen, Jorma Hynninen ja Päivi Nisula. Hänet tunnetaan monista rooleista Suomen Kansallisoopperassa, mm. Sevillan Parturin Figaro, Taikahuilun Papageno ja Linkolan Robin Hood -pääroolistaan. Hän on esiintynyt myös lukuisista kansainvälisissä tuotannoissa avainrooleissa; mm. La Scalassa, Skotlannin oopperassa ja Lyonin oopperassa. Ville Rusanen on voittanut Lappeerannan laulukilpailun 2004.

Lentävä laulaja Mikael Konttinen on opiskellut laulua Helsingin Ammattikorkekaoulun Stadian pop- ja jazz-koulutusohjelmassa. Hän on harrastanut kuorolaulua Sibelius-lukion kamarikuoron sekä Grex Musicus -kamarikuoron riveissä. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Turun Filharmonisen Orkesterin, Joensuun RytmiHäiriköiden, Imatra Big Bandin, Helsingin Kaupunginorkesterin, sekä lukuisten eri kokoonpanojen ja armeijan soittokuntien kanssa.

Sopraano Hanna Hoikkala (s.1988) aloitti musiikkiopinnot 5-vuotiaana harmonikan soitolla laajentaen soitinvalikoimaa pianon ja viulun lisäksi bändisoittimiin ja puupuhaltimiin asti. Hoikkala aloitti musiikin ammattiopinnot vuonna 2007 Sibelius-Akatemiassa kirkkomusiikin osastolla. Opintojen aikana syntyi palava into laulun opiskeluun. Hoikkalan pitkäaikaisia opettajia ovat olleet Timo Honkonen, Eeva-Liisa Saarinen ja Kaj Ekman. Lisäksi hän on syventänyt opintojaan mm Anssi Hirvosen ja Soile Isokosken mestarikursseilla. Hoikkala valmistui musiikin maisteriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta vuonna 2014.

Klarinettikonserton solisteina ovat Kimmo Leppälä ja Pauli Leppälä ja viulukonserton esittää Jesse Viinikangas.

 

Konserttipaikoille pääsy avautuu tuntia ennen tilaisuuden alkamista.

 

Väliaikatarjoilu

Varaa väliaikatarjoilu ennakkoon! Nouto konsertin väliajalla seisovasta pöydästä.

Pieni suolainen pala (L)
Pieni makea leivonnainen (L)
Kahvi / Tee

Gluteeniton vaihtoehto saatavilla pyydettäessä, ilmoitathan mahdollisista muista rajoitteista sähköpostitse Salmelan toimistoon info@taidekeskussalmela.fi.

***

Tilaamalla lipun verkkokaupasta saat sen kätevästi suoraan sähköpostiisi. Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapaikalla. Lipun voi tulostaa tai esittää älypuhelimen näytöltä rannekkeiden vaihdon yhteydessä. Verkkokaupan kautta ostettavia lippuja ei ole mahdollista noutaa Salmelasta, vaan verkkokauppa lähettää ne automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiin. Lipuilla ei ole palautusoikeutta. Ongelmatilanteissa lähettäkää sähköpostia info@taidekeskussalmela.fi, liittäkää sähköpostiin lippuvarauksen tehneen henkilön nimi.

Mahdolliset epidemiarajoitukset voivat vaikuttaa konsertin toteuttamistapaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tapahtuman tiedot

Päivä
heinäkuu 1
Aika:
18:00 - 20:00
Hinta
€12, €50

Järjestäjä

Taidekeskus Salmela
Puhelin:
0503388114
Sähköposti
info@taidekeskussalmela.fi
WWW-sivut
www.taidekeskussalmela.fi

Tapahtumapaikka

Salmelan Puistonäyttämö
Mäntyharjuntie 29
Mäntyharju, 52700 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0503388114
WWW-sivut
www.taidekeskussalmela.fi

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Arto Pajun sävellyskonsertti 1.7.2021, A-katsomo
50,00
Arto Pajun sävellyskonsertti 1.7.2021, B-katsomo
40,00
Arto Pajun sävellyskonsertti 1.7.2021, väliaikatarjoilu
12,00

Salmelassa nyt

Design: Haaja