Loading Events

« Kaikki tapahtumat

  • This event has passed.

Kauneimmat elokuva- ja musikaalisävelmät; Waltteri Torikka, Maria Ylipää ja Salmela Festival Orchestra la 24.7.2021 klo 19.00

heinäkuu 24 @ 19:00 - 21:00

€65, €80
Ylipää ja Torikka

 

Oopperalaulaja, baritoni Waltteri Torikka ja näyttelijä-laulaja Maria Ylipää konsertoivat Salmelan Puistonäyttämöllä kolmessa konsertissa heinäkuussa. Musiikista vastaa Salmela Festival Orchestra, jonka kapellimestari Arto Paju on myös sovittanut kaikki konsertissa kuultavat kappaleet. Konsertissa kuullaan kauneimpia elokuva- ja musikaalisävelmiä täysin uusin sovituksin.

Waltteri Torikka on luonut uraa kotimaan lisäksi myös ulkomaisilla oopperalavoilla. Hänet muistetaan mm. suositun Tähdet, tähdet -kilpailun voittajana ja syksyllä 2020 hän esiintyi mm. Kansallisoopperan Covid fan tutte oopperassa. Maria Ylipää on luonut uraa näyttelijänä teatterilavojen lisäksi myös televisiossa ja elokuvissa. Hänet on palkittu parhaana naisnäyttelijänä kultaisella Venlalla vuonna 2017  roolistaan sarjassa Aallonmurtaja. Hän on esiintynyt  lukuisissa musikaaleissa mm. Helsingin kaupunginteatterissa, Svenska Teaternissa, Tampereen Työväen Teatterissa ja Tukholman Cirkuksessa.

Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan. Konserttipaikoille pääsy avataan n. 1 tuntia ennen konsertin alkua.

 

 

***

Väliaikatarjoilu

Varaa väliaikatarjoilu ennakkoon! Nouto konsertin väliajalla seisovasta pöydästä.

Pieni suolainen pala (L)
Pieni makea leivonnainen (L)
Kahvi / Tee

Gluteeniton vaihtoehto saatavilla pyydettäessä, ilmoitathan mahdollisista muista rajoitteista sähköpostitse Salmelan toimistoon info@taidekeskussalmela.fi.

***

Tilaamalla lipun verkkokaupasta saat sen kätevästi suoraan sähköpostiisi.  Lipun voi tulostaa tai esittää älypuhelimen näytöltä tapahtuman porteilla. Verkkokaupan kautta ostettavia lippuja ei ole mahdollista noutaa Salmelasta, vaan verkkokauppa lähettää ne automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiin. Lipuilla ei ole palautusoikeutta. Ongelmatilanteissa lähettäkää sähköpostia info@taidekeskussalmela.fi, liitäkää sähköpostiin lippuvarauksen tehneen henkilön nimi.

Mahdolliset epidemiarajoitukset voivat vaikuttaa konsertin toteuttamistapaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivä
heinäkuu 24
Aika:
19:00 - 21:00
Hinta
€65, €80

Järjestäjä

Taidekeskus Salmela
Puhelin:
0503388114
Sähköposti
info@taidekeskussalmela.fi
View Järjestäjä Website

Tapahtumapaikka

Salmelan Puistonäyttämö
Mäntyharjuntie 29
Mäntyharju, 52700 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0503388114
View Tapahtumapaikka Website

Salmelassa nyt

Design: Haaja