Loading Events

« Kaikki tapahtumat

  • This event has passed.

Kauneimmat elokuva- ja musikaalisävelmät; Waltteri Torikka, Maria Ylipää ja Salmela Festival Orchestra su 25.7.2021 klo 13.00

heinäkuu 25 @ 13:00 - 15:00

€12, €80
Ylipää ja Torikka

Oopperalaulaja, baritoni Waltteri Torikka ja näyttelijä-laulaja Maria Ylipää konsertoivat Salmelan Puistonäyttämöllä kolmessa konsertissa heinäkuussa. Musiikista vastaa Salmela Festival Orchestra, jonka kapellimestari Arto Paju on myös sovittanut kaikki konsertissa kuultavat kappaleet. Konsertissa kuullaan kauneimpia elokuva- ja musikaalisävelmiä täysin uusin sovituksin.

Waltteri Torikka on luonut uraa kotimaan lisäksi myös ulkomaisilla oopperalavoilla. Hänet muistetaan mm. suositun Tähdet, tähdet -kilpailun voittajana ja syksyllä 2020 hän esiintyi mm. Kansallisoopperan Covid fan tutte oopperassa. Maria Ylipää on luonut uraa näyttelijänä teatterilavojen lisäksi myös televisiossa ja elokuvissa. Hänet on palkittu parhaana naisnäyttelijänä kultaisella Venlalla vuonna 2017 roolistaan sarjassa Aallonmurtaja. Hän on esiintynyt lukuisissa musikaaleissa mm. Helsingin kaupunginteatterissa, Svenska Teaternissa, Tampereen Työväen Teatterissa ja Tukholman Cirkuksessa.

Kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan. Konserttipaikoille pääsy avataan n. 1 tuntia ennen konsertin alkua.

 

***

Väliaikatarjoilu

Varaa väliaikatarjoilu ennakkoon! Nouto konsertin väliajalla seisovasta pöydästä.

Pieni suolainen pala (L)
Pieni makea leivonnainen (L)
Kahvi / Tee

Gluteeniton vaihtoehto saatavilla pyydettäessä, ilmoitathan mahdollisista muista rajoitteista sähköpostitse Salmelan toimistoon info@taidekeskussalmela.fi.

***

Tilaamalla lipun verkkokaupasta saat sen kätevästi suoraan sähköpostiisi. Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapaikalla. Lipun voi tulostaa tai esittää älypuhelimen näytöltä rannekkeiden vaihdon yhteydessä. Verkkokaupan kautta ostettavia lippuja ei ole mahdollista noutaa Salmelasta, vaan verkkokauppa lähettää ne automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiin. Lipuilla ei ole palautusoikeutta. Ongelmatilanteissa lähettäkää sähköpostia info@taidekeskussalmela.fi, liittäkää sähköpostiin lippuvarauksen tehneen henkilön nimi.

Mahdolliset epidemiarajoitukset voivat vaikuttaa konsertin toteuttamistapaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tapahtuman tiedot

Päivä
heinäkuu 25
Aika:
13:00 - 15:00
Hinta
€12, €80

Järjestäjä

Taidekeskus Salmela
Puhelin:
0503388114
Sähköposti
info@taidekeskussalmela.fi
View Järjestäjä Website

Tapahtumapaikka

Salmelan Puistonäyttämö
Mäntyharjuntie 29
Mäntyharju, 52700 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0503388114
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

Salmelassa nyt

Design: Haaja