Loading Events

« Kaikki tapahtumat

Liisamaija Laaksosen taiteilijajuhla 3.7.2021 klo 18.15. Vesa-Matti Loiri, Katariina Kaitue, Samuli Edelmann ja Matti Paatelma

heinäkuu 3 @ 18:15

€40, €50

Liisamaija Laaksonen piti ensimmäisen lausuntailtansa 60 vuotta sitten Sibelius-Akatemian juhlasalissa, opettajanaan pedagogi, lausuntataiteilija Laila Kalmari. Liisamaija Laaksonen on opiskellut Viipurin musiikkiopistossa kotikaupungissaan Lahdessa. Hän on Suomen rakastetuimpia näyttelijöitä ja hänen tilaisuutensa ovat olleet Salmelan historian suosituimpia. Laaksosen ensimmäinen esiintyminen Salmelassa oli jo vuonna 1991. Liisamaija Laaksonen on kutsunut taiteilijajuhlaansa mukaan ystävänsä Vesa-Matti Loirin, Katariina Kaitueen ja Samuli Edelmannin. Säestäjänä tapahtumassa toimii Matti Paatelma.

Tilaisuus järjestetään Mäntyharjun kirkossa, istumapaikat ovat numeroimattomia ja sijaitsevat joko parvella tai permannolla. Ovet avataan 45 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

 

Tilaamalla lipun verkkokaupasta saat sen kätevästi suoraan sähköpostiisi.  Lipun voi tulostaa tai esittää älypuhelimen näytöltä tapahtuman porteilla. Verkkokaupan kautta ostettavia lippuja ei ole mahdollista noutaa Salmelasta, vaan verkkokauppa lähettää ne automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiin. Lipuilla ei ole palautusoikeutta. Ongelmatilanteissa lähettäkää sähköpostia info@taidekeskussalmela.fi, liitäkää sähköpostiin lippuvarauksen tehneen henkilön nimi.

Mahdolliset epidemiarajoitukset voivat vaikuttaa konsertin toteuttamistapaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivä
heinäkuu 3
Aika:
18:15
Hinta
€40, €50
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Järjestäjä

Taidekeskus Salmela
Puhelin:
0503388114
Sähköposti
info@taidekeskussalmela.fi
View Järjestäjä Website

Tapahtumapaikka

Mäntyharjun kirkko
Mäntyharjuntie 17
Mäntyharju, 52700 Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liisamaija Laaksosen taiteilijajuhla 3.7.2021 klo 18.15, Mäntyharjun kirkko, permanto
50,00
Liisamaija Laaksosen taiteilijajuhla 3.7.2021 klo 18.15, Mäntyharjun kirkko, parvi
40,00

Salmelassa nyt

Design: Haaja