Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Liisamaija Laaksosen taiteilijajuhla: Liisamaija Laaksonen, Katariina Kaitue, Esko Salminen, Samuli Edelmann, säest. Matti Paatelma, klo 14

3.7. klo 14:00 - 15:30

€40 - €50

Liisamaija Laaksonen on Suomen rakastetuimpia näyttelijöitä. Hän piti ensimmäisen lausuntailtansa 60 vuotta sitten Sibelius-Akatemian juhlasalissa, ja ensiesiintyminen Salmelassakin oli jo vuonna 1991. Laaksoselle on myönnetty Pro Finlandia -mitali 1989 ja itsenäisyyspäivänä 2021 Suomen Leijonan komentajamerkki. Tämän kesän taiteilijajuhlaan Laaksonen on kutsunut mukaan ystävänsä Esko Salmisen ja Samuli Edelmannin sekä tyttärensä Katariina Kaitueen. Mäntyharjun kirkossa kuullaan esiintyjille rakkaimpia runoja (mm. Eino Leinolta), musiikkia ja lauluja vuosien varrelta pianovirtuoosi Matti Paatelman säestyksellä. Konsertin kesto n. 1h 15min.

Kirkon katsomo on jaettu kahteen eri lippukategoriaan. A-katsomo on alakerran permanto ja B-katsomo on toisen kerroksen parvi.

Konsertin jälkeen klo 19 Ravintola Kesäheinässä järjestetään taiteilijajuhlan jatkot. Taiteilijaa juhlitaan ohjelman ja herkullisen iltapalan merkeissä — varaathan paikkasi jatkoille ostamalla erillisen lipun täältä. Paikkoja on rajallisesti.

Tiedot

Päivämäärä:
3.7.
Aika:
14:00 - 15:30
Hinta:
€40 - €50

Tapahtumapaikka

Mäntyharjun kirkko
Mäntyharjuntie 22
Mäntyharju, 52700 Suomi

Järjestäjä

Taidekeskus Salmela
Vieritä ylös