UUTISET

Tervetuloa uusille sivuillemme

Uudistimme Taidekeskus Salmelan verkkosivut ja -kaupan alusta asti kokonaan. Toivomme, että uudet sivut palvelevat paremmin erityisesti mobiililaitteilla vierailevia. Verkkokaupastamme tilaaminen on helpompaa kuin aiemmin, ja uusi visuaalinen ilme kuvastaa Salmelan kesäistä tunnelmaa. Siirsimme myös Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon sivut taidekeskussalmela.fi-osoitteen alle. Kerrothan meille, mitä mieltä olet uusista sivuista!

Avajaistarjouksena saat ilmaisen toimituksen kaikkiin taidegrafiikkaostoksiin, kun syötät kassalla koodin PUKINKONTTIIN2021. Lisäksi sunnuntaihin 28.11. asti voit ostaa ensi kesän konserttiliput puoleen hintaan! Uudessa verkkokaupassa on saatavilla lippuja kesän 2022 avajaiskonserttiin, jossa esiintyvät Mika Pohjonen ja Helsingin Poliisisoittokunta, sekä Merikanto-laulukilpailun välierään ja finaaliin.

Haluamme palvella jatkossa entistä paremmin myös verkossa. Nähdään silti taas ensi kesänä Mäntyharjussa ja Vuohijärvellä – julkaisemme kesän muut konsertit ja näyttelyohjelman pian.

Scroll to Top