29.7.2023 klo 16: ”Matti ja tytöt” — Matti Salminen, Lilli Paasikivi, Mari Palo, A-KATSOMO

60,00 

SKU 59272-4-29.7.2023:-KLASSISET-LAULAJAT-VIIHTEELLÄ,-A-KATSOMO Osasto:

Varasto loppu

Verkkokaupasta ostettu lippu tulee sähköpostiin PDF-tiedostona, jonka voi tulostaa tai esittää lipuntarkastuksen yhteydessä puhelimen näytöltä. Tapahtumassa on käytössä A- ja B-katsomot. Toisen katsomon lipun voit ostaa täältä. Tapahtuman kesto on väliaikoineen n. 1 h 45 min — osta väliaikatarjoilu täältä (vain ennakkomyynti)!

Oopperatähdet Matti Salminen, Lilli Paasikivi, Mari Palo vaihtavat viihteelle! Leikkimielisesti nimetyn kokoonpanon kolme mestaria todistavat monipuolisuutensa tunnelmallisella ja suuren suosion saavuttaneella ohjelmistolla. Näyttävän kansainvälisen oopperauran ohella kaikilla kolmella on vankka tausta iskelmämusiikissa, jonka pariin Kuningasbasso Salminen, Palo ja Paasikivi palaavat jälleen erittäin mieluusti. Luvassa on genrerajoja rikkova ilotulitus Merikannosta Monoseen ja Topi Kärjestä Baddingiin. Esiintyjäkaartin kruunaavat tähtipianisti ja verraton show-esiintyjä Jukka Nykänen, viulisti Maija Linkola sekä kontrabasson monitaitoinen luottomies Eero Ignatius.

***

Matti Salminen on yksi aikamme menestyneimpiä suomalaisia oopperalaulajia. Häntä ei olekaan turhaan tituleerattu Kuningasbassoksi. Hänen huikea, yli 50 vuotta kestänyt uransa on vienyt Salmisen maailman merkittävimmille oopperanäyttämöille Bayreuthista Berliiniin ja Milanosta Metropolitaniin. Matti on rajoja rikkova, monipuolinen laulaja, joka on oopperaohjelmistonsa rinnalla profiloitunut myös kevyemmän laulumusiikin esittäjänä.

Lilli Paasikivi on uransa aikana esittänyt useita äänityyppinsä keskeisiä oopperarooleja Rossinista Wagneriin ja Verdiin. Oopperatyön rinnalla Paasikivi on esiintynyt laajasti arvostettujen orkestereiden solistina. Uransa aikana hän on hoitanut myös useista klassisen musiikin hallinnollisia tehtäviä. Tällä hetkellä hän toimii Kansallisoopperan taiteellisena johtajana ja organisoi vapaa-aikanaan Töölöntorin Suvivirsi-tapahtumaa sekä Kiskon Sydänkesän säveliä -konserttisarjaa.

Mari Palo tunnetaan monipuolisena laulajana, joka taipuu tehtävän mukaan oopperasta musikaaliin ja populäärimpään ohjelmistoon. Marin valovoimainen lavapersoona, persoonallisen kaunis ääni ja vahva musikaalisuus hurmaa kuulijat kerta toisensa jälkeen. Marin roolityö papinrouva Monana Jaakko Kuusiston oopperassa Jää oli yksi viime kauden suuria taiteellisia voittoja. Mari Palo toimii Oulun musiikkijuhlien taiteellisena johtajana yhdessä Jukka Perkon kanssa.

Pianisti Jukka Nykänen on huikean monipuolinen pianisti, joka on kotonaan niin konserttilavalla kuin teatterinäyttämöllä.

Viulisti Maija Linkola taitaa tyylin kuin tyylin. Päätoimisesti hän toimii Suomen Kansallisoopperan ensiviulistina.

Eero Ignatius soittaa Helsingin Kaupunginorkesterin kontrabassoryhmässä. Sinfonisen ohjelmiston ohella hän pyrkii musisoimaan monipuolisesti erilaisen ohjelmiston parissa.

***

Tapahtumassa ei ole merkittyjä paikkoja, pääsy katsomoalueelle 1h ennen konserttia. Ei etukäteispaikkavarauksia. Puistonäyttämön katsomo on jaettu kolmeen eri lippukategoriaan.
Istumapaikalliset A- ja B-katsomot sijaitsevat katetulla alueella. C-katsomo (seisomakatsomo) on osittain markiisikatettu. Otathan huomioon, että lipulla ei toimitusehtojen mukaisesti ole palautus-, vaihto-, tai peruutusoikeutta.

Taidekeskus Salmelan Puistonäyttämön katsomokartta

0
Ostoskorisi on tyhjä
Scroll to Top