5.8.2023 klo 18: Waltteri Torikka, A-KATSOMO

60,00 

SKU 59278-4-5.8.2023-KLO-18:-WALTTERI-TORIKKA,-A-KATSOMO Osasto:

Varasto loppu

Verkkokaupasta ostettu lippu tulee sähköpostiin PDF-tiedostona, jonka voi tulostaa tai esittää lipuntarkastuksen yhteydessä puhelimen näytöltä. Tapahtumassa on käytössä A- ja B-katsomot. Toisen katsomon lipun voit ostaa täältä. Tapahtuman kesto on väliaikoineen n. 2 h — osta väliaikatarjoilu täältä (vain ennakkomyynti)!

Säkenöivä tähtibaritoni Waltteri Torikka tulkitsee viihde- ja taidemusiikin klassikkosävelmiä suurin orkesterisovituksin! Torikka on tehnyt komean kansainvälisen oopperauran ja valloittanut kotimaiset konserttisalit mestarillisella lavakarismallaan ja monipuolisella repertuaarillaan.

Waltterin taustalla esiintyy tuttuun tapaan Salmelan täysikokoinen festivaaliorkesteri johtajanaan hovisäveltäjä Arto Paju. Orkesteri tunnetaan räväköistä sovituksistaan, jotka täyttävät veistospuiston miljöön suurella tunteella ja musiikin riemulla.

Vierailevana tähtenä lavalle nousee mm. Svenska Teaternista tuttu, valovoimainen Josefin Silén.

***

Tapahtumassa ei ole merkittyjä paikkoja, pääsy katsomoalueelle 1h ennen konserttia. Ei etukäteispaikkavarauksia. Puistonäyttämön katsomo on jaettu kolmeen eri lippukategoriaan.
Istumapaikalliset A- ja B-katsomot sijaitsevat katetulla alueella. C-katsomo (seisomakatsomo) on osittain markiisikatettu. Otathan huomioon, että lipulla ei toimitusehtojen mukaisesti ole palautus-, vaihto-, tai peruutusoikeutta.

Taidekeskus Salmelan Puistonäyttämön katsomokartta

0
Ostoskorisi on tyhjä
Scroll to Top