Lahjakortti Taidekeskus Salmelaan

5,00 1.000,00 

SKU N/A Osasto:

Haluatko yllättää ystävän tai läheisen kulttuurilahjalla? Etkö ole varma, mikä taidegrafiikka tai konsertti on lahjansaajan mieleen? Osta sähköinen lahjakortti Taidekeskus Salmelaan! Salmelan lahjakortti on tyylikäs ja taatusti ilahduttava lahja kaikille kulttuurin ja taiteen ystäville. Se sopii erinomaisesti esim. joulu-, syntymäpäivä- tai yrityslahjaksi. Sillä voi maksaa sekä verkkokaupassa että paikan päällä Salmelassa näyttelyvierailun yhteydessä.

Voit määrittää lahjakortin summan itse (5-1000 €) valitsemalla ”Muu arvo” valikosta yllä. Vastaanottaja saa kortin sähköpostitse antamaasi osoitteeseen. Esikatselutoiminnolla voit tarkistaa sähköpostin ulkoasun. Voit myös ajastaa sähköpostin lähetyksen, mikäli et halua vastaanottajan saavan korttia välittömästi tilauksen tehtyäsi. Jos haluat toimittaa lahjakortin saajalle itse, voit lähettää sen omaan sähköpostiosoitteeseesi ja ladata tai tulostaa kortin PDF-muodossa. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa vain lahjakortin numeron haluamassasi muodossa — muita tietoja ei kortin käyttämiseen tarvita.

Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostopäivästä alkaen. Korttia käytetään verkkokaupassa syöttämällä sen numero kassalla lahjakorttien ja kampanjakoodien lunastuskenttään. Mikäli lahjakortin saldo on suurempi kuin tilauksen yhteissumma, voi ylijäävää saldoa käyttää myöhemmin muiden ostosten tekemiseen samalla koodilla. Myös paikan päällä maksaessa tulee lahjakortin numero olla mukana.

Tutustu myös:

0
Ostoskorisi on tyhjä
Scroll to Top