Taidekeskus Salmela on taidegalleria ja kesäajan kulttuuritapahtuma Mäntyharjun kirkonkylässä. Se kuuluu Finland Festivalsin jäsentapahtumiin. Salmelan toimintaan kuuluvat kuvataidenäyttelyt, konsertit, laulu- ja kuvataidekilpailut, luennot ja runotapahtumat.

Taidekeskus Salmelan aluekartta

Taidenäyttelyt sijaitsevat Salmelan päärakennuksessa ja Domanderin näyttelyalueen apteekki- ja postitaloissa, palvelijan asunnossa sekä piharakennuksissa, joissa sijaitsee myös Nina Ternon teoskokoelma. Teoksia on esillä myös Ravintola Kesäheinässä, huvimaja Höijerissä sekä maisema- ja veistospuistoissa.


RAVINTOLAPALVELUT

Taidekeskus Salmelan yhteydessä palvelee Ravintola Kesäheinä, joka toimii myös näyttelytilana. Ravintola Kesäheinässä on päivittäin katettuna herkullinen buffetlounas, josta voi valita mieleisensä makuelämykset. Kahvilan valikoimista löytyvät herkulliset kahvileivät sekä raikkaat juomat (A-oikeudet). Ravintola Kesäheinä palvelee päivittäin näyttelyn aukioloaikojen mukaan. Kesäkioski on avoinna tapahtumien yhteydessä.

Lisätietoja ravintolan sivuilta


PUTIIKKI

Salmelan päärakennuksessa sekä Domanderin näyttelyalueen Apteekkitalossa sijaitsevissa vastaanotoissa on myynnissä taidekortteja, taidegrafiikkaa, cd-levyjä, taidekirjoja sekä erilaisia matkamuistoja. Lisäksi tuotteita voi ostaa myös verkkokaupastamme.


Salmelassa nyt

Design: Haaja