Tervetuloa kulttuurikäynnille Vuohijärvelle, Repoveden kansallispuiston kupeeseen. Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo on taidematkakohde ja paikka rauhoittua noin neljänkymmenen kilometrin ajomatkan päässä Taidekeskus Salmelasta. Jokakesäisen vaihtuvan taidenäyttelyn lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia. Vierailijoita palvelee myös Kahvila Kaakkuri, putiikki sekä matkailuinfopiste.

Vuonna 1966 valmistuneen, aiemmin kirkkona toimineen rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Väinö Vuorinen. Voit lukea lisää talon historiasta täältä.

Luonto- ja kulttuuritalon tilat ovat vuokrattavissa esim. juhla- ja kokouskäyttöön kesäkauden ulkopuolella, kysythän lisää!

AVOINNA

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon näyttely avautuu jälleen la 10.6.2023

La 10.6. – su 13.8.2023.
Näyttelyt on avoinna joka päivä klo 11-18, myös juhannuksena. Huom. pidennetty aukioloaika!
Ryhmille tilauksesta jo 2.5. alkaen!

SIJAINTI

Näkkimistöntie 1, 47900 Vuohijärvi (Kouvola)
 

YHTEYSTIEDOT

info@kulttuurivuohijarvi.fi
p. 050 3388 111
 
Henkilökunnan tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.
 

HINNAT

Näyttelyliput
peruslippu 9 €
opiskelija, varusmies 5 €
lapsi alle 16 v. 5 €
lapsi alle 7 v. veloituksetta
 
kausikortti 24 €
(yhteinen Taidekeskus Salmelan kanssa)
 
ryhmälippu (min. 20 henkilöä) 8 €/hlö
Ennakkovarauksesta lyhyt alkuopastus 20 € (max. 40 henkilöä)

Taide on ajaton kertomus elämästä yhteisellä matkallamme

Tutustu taiteilijoihin ja pysy ajan tasalla Vuohijärven kuulumisista seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa @kulttuurivuohijarvi

Levähdä hetki sisäpihan Rakkauspuistossa vierailun lomassa

USEIN KYSYTTYÄ

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon tilat ovat liikkumisesteettömiä. Invapysäköinti sijaitsee luonto- ja kulttuuritalon pihassa. Kulttuurisalin tilat on sijoitettu yhteen tasoon. Pyörätuolia käyttävät voivat kiertää rakennuksen edessä olevan pääportaikon vasemmalla puolella sijaitsevan asfalttitien kautta. Henkilökunnalta voi pyytää apua ja neuvoa esimerkiksi ovien kanssa.

Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolle.

Saapuminen Kouvolan/Helsingin suunnasta: Kouvolasta lähtevältä kantatie 15:ltä käännytään ABC Valkealan kohdalla vasemmalle Mäntyharjuun johtavalle tielle (nro. 368). Risteyksessä kyltti Vuohijärvelle. Tietä seurataan 22 km Vuohijärven kylälle. Kulttuuritalo sijaitsee Mäntyharjulle kääntyvän tien risteyksessä.

Saapuminen Mäntyharjun suunnasta: Ajetaan tietä nro 368 Voikoskelle. Voikosken tehtaan jälkeen käännytään oikealle (kyltti Vuohijärvi). Ajetaan tien päähän (n. 20 km). Kulttuuritalo sijaitsee tien päässä oikealla puolella.

Saapuminen Mikkelin suunnasta: Kantatie 15:ltä käännytään tielle nro. 369 (oikealle ABC Tuohikotin jälkeen). Ajetaan tietä n. 15 km. Käännytään tielle nro. 368 oikealle Vuohijärven suuntaan. Seurataan tietä 3,5 km Vuohijärven kylälle. Kulttuuritalo sijaitsee Mäntyharjulle kääntyvän tien risteyksessä.

Koiravieraat ovat tervetulleita puutarhaan ja pihapiiriin.

Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolle.

Pienet koirat ovat tervetulleita myös näyttelyyn sylissä, jos he eivät häiritse muita näyttelyvieraita.

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon pysäköintipaikat sijaitsevat rakennusta vastapäätä tien toisella puolella. Pysäköinti on maksutonta.

Invapysäköinti sijaitsee Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon pihalla (ajettava mäkeä ylös Näkkimistöntien puolelta).

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolle kulkee Kouvolan paikallisliikenteen linja-autot. Pysäkki sijaitsee Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon edessä.

Voimassa olevat aikataulut voitte varmistaa Matkahuollon tai Kouvolan kaupungin sivuilta (pääte-/lähtöpysäkki Vuohijärvi).

Scroll to Top