KONSERTIT

Taidekeskus Salmelan tunnelmalliset ja tasokkaat konsertit ovat olleet kesän kohokohtia jo kymmenille tuhansille vieraille. Aloitamme kesän 2023 konserttien julkaisun hyvissä ajoin, pysythän siis kuulolla!


Verkkokaupasta ostetut liput tulevat sähköpostiin PDF-tiedostona, jonka voi tulostaa tai esittää lipuntarkastuksen yhteydessä puhelimen näytöltä.

Lipputilaukset myös p. 050 3388 114 tai info@taidekeskussalmela.fi. Puhelin- ja sähköpostitilauksista veloitetaan palvelumaksu 4,50 €/tilaus.

PÖYTÄVARAUS

Pöytävaraukset Ravintola Kesäheinästä, p. 050 3388 116 tai kesaheina@taidekeskussalmela.fi.

Tapahtumapäivien pöytävaraukset suosittelemme tekemään hyvissä ajoin.
Tapahtumapäivinä emme pysty ottamaan vastaan varauksia samalla päivälle.
 

VÄLIAIKA- JA ENNAKKOTARJOILU

Puistonäyttämön konsertteihin voit tilata etukäteen herkullisen väliaika- tai ennakkotarjoilun hintaan 14 €/hlö. Tarjoiluun sisältyy kahvi tai tee sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää. Tee tilaus verkkokaupassamme ja lunasta se tulostetulla tai puhelimesta luettavalla PDF-lipulla konserttipaikalla. Ennakkotarjoilu järjestetään avajaiskonserttia lukuun ottamatta niissä konserteissa, joissa ei ole väliaikaa. Ilmoitathan erityisruokavalioista tilauksen yhteydessä!
 

SIJAINTI

Salmelan puistonäyttämö, Mäntyharjuntie 29, Mäntyharju
Mäntyharjun kirkko, Mäntyharjuntie 22, Mäntyharju

LIPPUKATEGORIAT

Konserteissa ei ole merkittyjä paikkoja, pääsy konserttialueelle 1h ennen konserttia. Ei etukäteispaikkavarauksia.

PUISTONÄYTTÄMÖ

Puistonäyttämön katsomo on jaettu kolmeen eri lippukategoriaan.
Istumapaikalliset A- ja B-katsomot sijaitsevat katetulla alueella. C-katsomo (seisomakatsomo) on osittain markiisikatettu.

KIRKKO

Kirkon katsomo on jaettu kahteen eri lippukategoriaan. A-katsomo on alakerran permanto ja B-katsomo on toisen kerroksen parvi.

Taidekeskus Salmelan Puistonäyttämön katsomokartta
Vieritä ylös