SALMELAN ENERGIANSÄÄSTÖTALKOOT

Lähde mukaan energiatalkoisiin! Taidekeskus Salmela haastaa kaikki mukaan energiansäästötalkoisiin tavoitteena sähkönkulutuksen pienentäminen. Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotain, kukin omalla tavallaan. Vähentämällä yhteistä energiankulutustamme voimme pienentää merkittävästi sähköntuontia ja edistää vihreää siirtymää. Olemme sen velkaa tulevaisuudelle.

Taidekeskus Salmelan sähkönkulutusta pienentää tiloihimme asennetut 11 ilmalämpöpumppua ja Ravintola Kesäheinän katolle asennetut aurinkopaneelit. Työ kulutuksen vähentämiseksi jatkuu.

Jos lähdet mukaan haasteeseen, kerro osallistumisestasi lomakkeella alla. Tyyli on vapaa! Kaikkien niiden kesken, jotka tarttuvat tilaisuuteen (ja kertovat yhteydenottoa varten sähköpostiosoitteensa) arvomme kesän taiteilijan Tiina Torkkelin litografian Muistikki.  Jaa viestiä eteenpäin ja haasta ystävät sekä yritykset, yhteisöt ja porukat mukaan!

P.S. Jos sinulla on ideoita, ratkaisuita tai yhteistyöehdotuksia Taidekeskus Salmelan energiankulutuksen vähentämiseksi, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@taidekeskussalmela.fi. Otamme ilolla vastaan kaikki ideat!

ILMOITTAUDU MUKAAN:

    Kyllä, osallistun Salmelan sähkönsäästöhaasteeseen vähentämällä energiankulutustani!

    Nimeni saa julkaista Salmelan verkkosivuilla

    Edustamani yrityksen tai yhteisön nimen saa julkaista Salmelan verkkosivuilla

    Haluan liittyä Taidekeskus Salmelan sähköpostilistalle

    Scroll to Top